Grand Convertor

Beltuna Grand Convertor

BELTUNA GRAND CONVERTOR on Beltunan kehittämä ja patentoima solenoiditekniikkaan perustuva  melodiabassokoneisto. Nyt meillä liikkeessämme testattavissa suomalaisella järjestelmällä

Beltuna Prestige Grand Convertor 3056 e-67 Fly

Äänet 56/59/120 (MB 16+8+4)

Korkeus 43,5 cm

Paino 12,2 kg

Systeemiä on kehitelty ja testattu ammattilaisten toimesta useita vuosia ja nyt Beltunan patentoima uusi melodiabassokoneisto on kaikkien saatavilla.

Grand Convertor on akkukäyttöinen, sähköisiin impulsseihin perustuva bassokoneisto ja kyseessä on täysin akustinen instrumentti. Uusi melodiabassosysteemi on saatavilla koko Beltuna-mallistoon: Studio-Prestige-Leader-Spirit.

Solenoiditekniikkaan perustuva bassokoneisto toimii kuin unelma; kun painat kosketinta, avautuu venttiili sähköisesti juuri niiden kielten kohdalla, jotka olet rekisteripainikkeista valinnut. Koneisto vaihdetaan melodiabassosta standardibassoon ja toisinpäin yksinkertaisesti vain painamalla mitä tahansa kahta rekisteripainiketta yhtäaikaa.

Tässä koneistossa ei ole mekaanisia varsia, eikä soinnin voimakkuutta rajoittavaa rekisterikoneistoa. Uusi tekniikka mahdollistaa entistä suuremmat ilma-aukot kielille ja suuremman venttiililäpän avautumisen – tuloksena on hämmästyttävän avoin, herkkä, voimakas ja täyteläinen ääni.

Grand Convertorin edut

 • Kevyt, tarkka ja nopea kosketus. Kaikissa bassokoskettimissa on sama 125g kosketusherkkyys

 • Hiljainen koneisto- ei mekaniikan ääniä koskettimissa eikä rekisterikoneistossa

 • Keveys – uusi solenoidikoneisto on jopa 1,5 kg kevyempi kuin perinteinen melodiabassokoneisto. Erikoiskeveissä Fly-versioissa eroa saadaan yhteensä jopa 2,5 kg.

 • Bassokoneisto on täysin huoltovapaa – ei vääntyneitä varsia, ei jumittavia koskettimia, ei rikkoutuvia/kuluvia osia eikä koneiston säätämistä. Uuden bassokoneiston takuu on 10 vuotta.

 • Monipuoliset rekisterivalinnat. Kaikki MB- järjestelmät saatavilla: 16+8, 16+8+4, 16+16+4

  Uusi tekniikka mahdollistaa monipuolisemmat rekisterivalinnat kuin perinteisessä rekisterikoneistossa.

 • Monipuolinen mallisto. Ei enää erillistä standardi- ja melodiabassomallistoa.

  Saat Grand Convertorin jatkossa lähes kaikkiin Beltunan malleihin.

 • Isompi, avoimempi ja voimakkaampi ääni. Suuremmat ääniaukot ja kielipenkkien suora kontakti välipohjaan (ei rekisterikoneistoa välissä) mahdollistaa huomattavasti suuremman äänen ja harmonikan rungon voimakkaamman resonoinnin.

  Linkin takana suomennettuna Beltunan oma lehdistötiedote, missä kattavasti kerrotaan, millaisesta innovaatiosta on kyse!

Grand Convertor FIN

Scroll to Top