Bugari harmonikat

Kultainen harmonikka

Bugari harmonikat ovat lupaus laadusta!

Armando Bugari on ylpeä juuristaan ja perinteistään ja yritys tiedostaa oman asemansa merkityksen Castelfidardon harmonikanvalmistajien eturivissä. Bugari on monien muutostenkin jälkeen edellen yksi Italian arvostetuimmista harmonikkamerkeistä!

Bugarin tehtaan käytettävissä ovat alansa parhaat mestarit. Yrityksessä tehdään jatkuvaa kehitystyötä eri materiaalien ja rakennustapojen parissa. Päämääränä on kehittää soitin vastaamaan muusikoiden toiveita antaen heille työvälineen, jolla ilmaista täydellisesti omaa musikaalisuuttaan. Bugari on valmis kuulemaan soittajien mielipiteitä ja henkilökunta on avoin uusille ideoille myöskin tulevaisuudessa.

Eräs näkyvimmistä viime vuosien uudistuksista on ollut Suomen markkinoille kehitelty melodiabassomallisto. Esittämiemme muutostoiveiden perusteella Bugarilla on tuotannossa entistä monipuolisempi ja kattavampi hanurimallisto nuorille harrastajille ja alan ammattilaisille. Kehittelyssä olemme huomioineet, että kaikenikäisille soittajille löytyy oikeankokoinen soitin maksimaalisella äänimäärällä. Kielipenkkien ja rakenteiden puuvalinnoilla varmistetaan soittimen mahdollisen voimakas ja täyteläinen sointi.

Bugari-harmonikkojen jälleenmyyntiarvo on alansa parhaita. Tämä tulee esiin siinä vaiheessa, kun tulee aika vaihtaa isompaan tai uudempaan soittimeen, tai vaikkapa vain realisoida tarpeettomaksi käynyt soitin.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan tehtaan englanninkielisiin sivuihin, jossa on esiteltynä tuotannossa olevat mallit.

www.bugariarmando.com

HINNASTO 2023

Hinnasto Bugari 2023 Standardibassot

HINNASTO 2023 Bugari Melodiabassot

Hinnasto 2023 Bugari Pianoharmonikat

Standardibassot

Melodiabassot

Pianoharmonikat

Scroll to Top