Bugari harmonikat

Bugari harmonikat ovat lupaus laadusta!

Armando Bugari on ylpeä juuristaan ja perinteistään ja yritys tiedostaa oman asemansa merkityksen Castelfidardon harmonikanvalmistajien eturivissä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että pienempien harmonikkaverstaiden yhdistyessä Bugari on pystynyt kautta aikojen säilyttämään itsenäisen asemansa Italian suurimpana ja arvostetuimpana harmonikanvalmistajana.

Bugarin tehtaan käytettävissä ovat alansa parhaat mestarit. Yrityksessä tehdään jatkuvaa kehitystyötä eri materiaalien ja rakennustapojen parissa. Päämääränä on kehittää soitin vastaamaan muusikoiden toiveita antaen heille työvälineen, jolla ilmaista täydellisesti omaa musikaalisuuttaan. Bugari on valmis kuulemaan soittajien mielipiteitä ja henkilökunta on avoin uusille ideoille myöskin tulevaisuudessa.

 

Eräs näkyvimmistä viime vuosien uudistuksista on ollut Suomen markkinoille kehitelty melodiabassomallisto. Esittämiemme muutostoiveiden perusteella Bugarilla on tuotannossa entistä monipuolisempi ja kattavampi hanurimallisto nuorille harrastajille ja alan ammattilaisille. Kehittelyssä olemme huomioineet, että kaikenikäisille soittajille löytyy oikeankokoinen soitin maksimaalisella äänimäärällä. Kielipenkkien ja rakenteiden puuvalinnoilla varmistetaan soittimen mahdollisen voimakas ja täyteläinen sointi.

Bugari-harmonikkojen jälleenmyyntiarvo on alansa parhaita. Tämä tulee esiin siinä vaiheessa, kun tulee aika vaihtaa isompaan tai uudempaan soittimeen, tai vaikkapa vain realisoida tarpeettomaksi käynyt soitin.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan tehtaan englanninkielisiin sivuihin, jossa on esiteltynä tuotannossa olevat mallit.

www.bugariarmando.com

HINNASTO 2019 Bugari Standardibassot

HINNASTO  2019 Bugari melodiabassot

HINNASTO  2019 Bugari pianoharmonika

 

Standardibassot

Melodiabassot

Pianoharmonikat

Vieritä ylös