Traditune

Traditune Oy on harmonikansoittajia palveleva arvostettu yritys ja yhteistyökumppani. Toiminta siirtyi vuoden 2020 alussa Nummelaan (Kuormakuja 3). Samassa avarassa ja viihtyisässä liiketilassa on harmonikkaverstas ja tunnelmallinen näyttelytila, missä kaikki soittimet ovat esillä ja testattavissa.

Pohjoismaiden johtava luottotieto- ja yritysinformaatiotalo Soliditet listasi Traditune Oy:n jo vuonna 2010 korkeimpaan AAA- luottoluokkaan.

Tiedämme, että uuden harmonikan hankinta vaatii pohdintaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden testata soittimia kiireettömästi sekä aikaa verrata eri vaihtoehtoja. Hanuristina ja pedagogina pystyn auttamaan oikean soittimen valinnassa kaikenikäisiä ja – tasoisia soittajia.

Olemme aktiivisesti mukana myös erilaisissa tapahtumissa ja pidämme vuosittain useita harmonikkanäyttelyitä eri puolilla Suomea. Tarkista ajat ja paikat sivuiltamme ”ajankohtaista” –sivulta.

Uusien soittimien myynnissä uskomme pitkäjänteiseen yhteistyöhön laadukkaiksi havaittujen valmistajien kanssa. Meidän kannaltamme jatkuvuus ja pitkäjänteinen yhteistyö parhaiksi koettujen valmistajien kanssa on paras tapa päästä haluttuun lopputulokseen, eli tuoda Suomen markkinoille laadukkaita ja arvonsa säilyttäviä soittimia.

Käymme säännöllisesti Italiassa ja tunnemme henkilökohtaisesti alan käsityöläismestareita. Olemme vuosien mittaan oppineet tuntemaan useiden kielenvalmistajien tuotteita ja nähneet eri rakennusvaiheissa käytettävät materiaalit ja työmenetelmät. Me olemme myös saaneet mahdollisuuden välittää eteenpäin suomalaisen harmonikansoittajan erityistarpeita ja toivomuksia, mitä tulee soittimen painoon, kielten laatuun jne. Myös Suomen ilmasto asettaa soittimen rakenteelle omat vaatimuksensa, mikä on huomioitu valmistuksessa ja materiaaleissa.

Olet siis tervetullut käymään paikan päälle, kun hanuriasiat tulevat ajankohtaisiksi. Soita etukäteen ja sovi tulostasi, voit tulla myös iltaisin ja tarvittaessa sopimuksen mukaan viikonloppuisin.

Terveisin,

Perttu Paappanen

Vieritä ylös