Hohner -harmonikat

Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä enemmän valinnanvaraa ja siksi valikoimissamme ovat myös kysytyimmät Hohner-harmonikat.

Saksalainen Hohner on käsite soitinmarkkinoilla – tasaista laatua erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Hohnerin mallisto on erittäin kattava, valittavissa on soitin niin vasta-alkajan, kuin ammattilaisenkin syliin. Otamme uusia malleja varastoomme kysynnän mukaan ja tällä hetkellä perusvalikoimaamme kuuluvat suosituimmat Hohner -pianoharmonikat ja kaksiriviset.

Petteri Kukkonen ja Hohner Bravo II 60
Eläkeläiset
www.humppa.com

Saatavilla tilauksesta myös esim. värikkäät Fun Flash – harmonikat. Hohnerin Fun Flash- mallisto herättää huomiota nuorekkaalla ja hauskalla ulkoasullaan ja soitin taipuu monien kansainvälisten mestarien käsittelyssä uskomattomiin suorituksiin!

Tutustu Hohner- mallistoon tehtaan omilla sivuilla www.hohner.eu

Historia

Harmonikkateollisuus käynnistyi Saksan alueella 1840–1850-lukujen aikana keskeisinä toimipaikkoinaan Wien, Klingenthal sekä Trossingen. Tyypillisiä ominaispiirteitä Saksan harmonikanteollisuuden alkuaikoina ovat huuliharppujen, bandoneonien, concertinojen, diatonisien harmonikkojen tuottaminen sekä tuotteiden vahva markkinointi.

Hohnerin menestyksekäs historia voidaan laskea alkavaksi vuodesta 1857, kun Saksan Trossingenissa asuva Matthias Hohner, joka oli alkuaan kellonrakentaja, aloitti vaimonsa ja yhden työntekijän avustuksella huuliharppujen valmistuksen. Ensimmäisen vuoden aikana yrityksestä lähti myyntiin 650 huuliharppua, joka oli suuren menestystarinan alku. Elinaikanaan mestari Matthias rakensi maailman suurimman huuliharpputehtaan. 1920-luvulla Hohner kehitti kromaattisen huuliharpun, jolla voitiin soittaa missä tahansa sävellajissa. 1950-luvulla alkoi sähkökitaroiden valmistus. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee yli 600 työntekijää Saksassa ja muualla maailmassa.

Harmonikan valmistajana Hohnerilla on saksalaisella päättäväisyydellä ja huolellisella työllä hankittu kansainvälinen maine. Hohner on menestyksekkäästi ottanut käyttöön nykyaikaisia ja tuotantoa nopeuttavia menetelmiä, mikä mahdollistaa soittimen loistavan hinta-laatu-suhteen. Hohner on myös viime vuosina tehnyt yhteistyötä tuotekehittelyssä nuorten valovoimaisten artistien kanssa. Palaute soittajilta on muutettu käytännön teoiksi.

Hohner-harmonikat valmistetaan pääosin Saksassa, mutta yritys on laajentanut toimintaansa ja tuotantoansa myös muualle maailmaan. Osa soittimista valmistetaan edullisemman työvoiman maissa, millä pystytään pitämään hinnat kohtuullisina. Hohner onkin onnistunut siirtämään saksalaisen laadun ja käsityöperinteensä myös Saksan ulkopuolelle.

Pianoharmonikat

Hohner diatoniset harmonikat

Scroll to Top