Tarvikkeet ja varaosat

Bassoremmit

Laadukkaat italialaiset bassoremmit, varastossamme on hyvä valikoima eri kokoja ja leveyksiä Bassoremmit voidaan postittaa.

Lue lisää »

Fuselli harmonikkareput

Fuselli Cordura on laadukas italialainen reppu. Aärimmäisen kestävä, vettä ja likaa hylkivä cordurakangas ja sisältä hyvin pehmustettu. Nuottitasku repun ulkona.

Lue lisää »

Galassi Palkeet

Aina ei saa palkeista enää korjaamallakaan kelvollisia. Ei hätää – tilaamme soittimeesi uudet palkeet. Vanhat palkeet mitataan tarkasti ja 1-2

Lue lisää »

HARMONIK -harmonikkamikrofonit

Olemme brasilialaisen Harmonik microphones-yrityksen maahantuoja ja myös edustaja/jakelija Suomessa. Muusikko ja insinööri Jonatan Dalmonten kehittämä mikrofoni on suunniteltu erityisesti harmonikansoittajalle.

Lue lisää »

Harmonikas-palkeet

Harmonikas on muutaman vuoden takainen löytö, tsekkiläinen harmonikkatarvikkeita ja varaosia valmistava yritys. Harmonikasin palkeet ovat tarkasti viimeisteltyjä, hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia.

Lue lisää »

Harmonikkavyö

Tämän komeammin ei voisi housujaan kannatella! Rajoitettu erä erittäin laadukkaita käsityönä Suomessa valmistettuja harmonikkavöitä. – Koot 103-129cm – värit ruskea

Lue lisää »

Solkisuojat

Suojaavat harmonikan runkoa remmien niitteiltä ja auttavat pitämään soittimesi pinnan hyvässä kunnossa! Solkisuojat voidaan postittaa.

Lue lisää »
Scroll to Top