Beltuna huhtikuu 2020 messutarjoukset

HUOMIO ERITYISESTI PIANOHARMONIKAN SOITTAJAT!

Beltunan väki lähetti tänään viestiä, jonka välitämme heti myös suomalaisille soittajille. Frankfurtin Musiikkimessut ovat vuosittain järjestettävä musiikkialan suurtapahtuma, minne myös harmonikkatehtaat tuovat esille uusimmat ja upeimmat mallinsa. Nämä soittimet myös myydään messujen jälkeen erikoishinnalla, koska tehdas ei pidä soittimia varastossa.

Tänä vuonna messuja ei järjestetty pandemian vuoksi, joten tehtaalla on nyt 33 kpl järjettömän upeita harmonikkoja, jotka ovat tänä vuonna tarjolla ihan jokaiselle, ei pelkästään messuasiakkaille. Kaikki ovat saatavilla tehtaalta heti messuhintaan, eli poikkeuksellisen edullisesti. Myös me olemme mukana kampanjassa ja olemme laskeneet lopulliseen hintaan myös oman alennuksemme. Beltunan tehtaan ja meidän yhteenlasketut alennuksemme ovat 13-25 % mallista riippuen. Sama tarjous on luonnollisesti mennyt maailmanlaajuisesti, joten tällä kertaa homman nimi on se, että nopeat syövät hitaat.

Joukossa on paljon erihintaisia pianoharmonikkoja, muutamia kansainvälisellä järjestelmällä olevia näppäinharmonikkoja ja upeita Alpstar-malleja. Mikäli asia on ajankohtainen sinulle, ole yhteydessä mahdollisimman pian. Mietimme yhdessä, löytyisikö joukosta sinun tarpeisiisi sopiva soitin ja tarkistamme lopullisen hinnnan ja saatavuuden tehtaalla.

Scroll to Top